dinsdag 8 december 2009

wie is six of your best friends volgens herozero...

atactic
Atactic - eigenlijk 6oybf's wietdealer, maar hij bleef vaak plakken omdat 'ie iets met microfoons heeft.

pax
Pax - was imam-in-opleiding, naar onze oefenruimte gestuurd om ons te Islamiseren, maar 6 of Your Best Friends bleek een veel grotere boodschap aan de man te brengen, en nu is 'ie afvalliger dan Geert Wilders in een homosportschool.

jori
Jori - door z'n ouders opgevoed als losgeslagen punkzanger, zag Jori in 6 of Your Best Friends de ideale manier om los te breken uit het verstikkende rock & roll milieu en z'n ambitie als klassiek pianist te verwezenlijken.

daniel
Daniel - had de oefenruimte van de band gekraakt terwijl ze op vakantie waren naar Renesse. Onder grote druk van z'n baard hebben 6 of Your Best Friends besloten dat hij mocht blijven op de voorwaarde dat hij ook zou leren om basgitaar te spelen.

sjam
$jammie de Money - houdt eigenlijk helemaal niet van muziek maken, maar heeft toch een inkomstenbron nodig om elke maand nieuwe tanden te kunnen kopen.

pry
Pry - dook recentelijk weer op na jaren van mysterieuze afwezigheid. Niemand weet waar hij geweest is, waarom hij die bril opheeft en waarom z'n gitaar zo vreemd klinkt, en zelf doet hij er ook het zwijgen toe.

trashmastert
Trashmaster T - is naast saxofonist ook freelance backstage decorateur en aspirant wigger.

litterboy
Litterboy - door puur toeval op jonge leeftijd bij de band beland (z'n moeder verwarde het oefenhok met de kinderopvang ernaast), en sindsdien ondanks verwoedde pogingen van z'n familie om hem terug te krijgen een belangrijk onderdeel van 6 of Your Best Friends.

roel
Roel - niet de populairste of meest succesvolle van het stel. Hij zit vooral bij de band omdat de rest te lui is om naar een nieuwe drummer te zoeken.

boejuh!!!!!
kom gewoon kijken
meer info kijk hiero op herozero (en ja, dat rijmt)
of hier
eflyer

1 opmerking:

  1. ik hoef het zelfs niet te horen. zien is horen. ik ben blij dat ik niet blind ben!

    BeantwoordenVerwijderen