zaterdag 26 september 2009

Metz bedreigd Gieltje Beelen

Misschien heb je in de Waar Ik Woon XV eerder dit jaar al gezien hoe begaan Metz is met jongeren. Via verschillende projecten probeert hij jongeren een kans te geven zich te ontwikkelen.

Met zijn nieuwe project wil hij jonge mensen met talent helpen en een kans geven zich te ontwikkelen op muzikaal gebied. Metz heeft een mixtape opgenomen met 10 verschillende nummers die alleen maar refreinen bevatten. De coupletten kun je op je eigen manier invullen en de winnaar maakt kans op een professionele clipshoot en geheel verzorgde reis naar Egypte. Meer informatie over dit project vind je hier: www.thegift-metz.nl.

Vanochtend was Metz te gast in de radioshow van Giel Beelen om het project te promoten. Giel liet echter vanaf het begin al blijken dat hij Metz niet serieus nam. Metz kreeg niet de kans om zijn verhaal te doen, werd constant onderbroken en uiteindelijk werd de promotieactie afgedaan als een lachtertje. Naar eigen zeggen voelde Metz zich gekleineerd en respectloos bejegend, en was hij niet van plan te buigen dus uitte hij een dreigement jegens Beelen. "Als ik nog een ding van jou hoor over mij, heb je een probleem. Onthoudt dat."

(bron state.)


Hieronder het filmpje wat er in de studio afspeelde en het dreigement van Metz:a-yo en tot vannacht bij Bolleke.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten